Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 54 145 062 km-t sportoltatok
Hurkalé
2010 első edzése.
zahanya | 2010-01-16 17:20:00 | Nincs hozzászólás!

Mármint úgy az első, hogy szabadtéren biciklivel. Azért vágtam neki a -2 fokban, mert végre kipróbálhattam a Karácsonykor kapott téli bringás cuccaimat, és ez amolyan teszt volt. Azt kell mondanom kellemesen csalódtam. Nem fáztam egyáltalán,(...és az izzadságban sem fürödtem, tehát tök jó konfort érzetem volt. -2 fokban!) csak a lábújjaim, úgy félóra után, de akkor nagyon. Amúgy az edzést nagyon élveztem.Talán azért írok ennyit a cuccokról, mert nekem eddig sosem volt téli bringás cuccom, csak ilyen pulóver meg olyan. Össze sem lehet hasonlítani a kettőt. Valamit tudnak ezek a gyártók. (Direkt nem írok márkákat.)Jó volt végre a nyeregben. A görgőzés is nagyon jó, de csak hiánypótlásnak.

A másik amiért elindultam, mert már nagyon kíváncsi voltam a Kozármislenyt elkerülő, és a leendő M6-os autópályára csatlakozó, még át nem adott útra. Nagyon jóérzés tök új úton tekerni, ami ráadásul teljesen üres.(Jó, jó mi baranyaiak nem nagyon voltunk idáig hozzá szokva az új utakhoz. Az itteniek tudják miről beszélek.) Az út valójában 98%-ban kész. Még egy szakaszon útburkolati jeleket festettek és pucolgatták az aszfaltot. Nem szóltak rám, hogy mit keresek az építési területen, inkább néztek, hogy ki ez a bolond aki ilyenkor teker.

A legfontosabbat hagytam a végére. Az idei évet egy vadi új bringával kezdem, és nagy terveim vannak. Rengeteget szeretnék edzeni, és fogyni!Smile A motivációmmal sosem volt gond. Ami közbeszólhat, az a munkahely, ami természetes, mert valamiből meg kell élni, és csak utána jöhet a hobbi, és a család. A sorrend természetesen nem jó, a család az első! Az új bringáról majd teszek fel képet. Egy 2009-es Kellys 5.9-es road race. Előtte egy acélvázas Malim volt shimano sora szettel. Még meg van az is, egyébként eladó. Jelenleg azt használom görgőzéshez.

Ez volt az első blog bejegyzésem életemben. Na ezen is túl vagyok 41 évesen.Az biztos, hogy mindig nem fogok ilyen sokat írni, de azért szeretnék az idén töbször jelentkezni!