Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 54 164 088 km-t sportoltatok
Sportsertés mindennapjai
Fúj, lepedő!
Malacka | 2007-03-08 10:28:26 | 3 hozzászólás
Rendben, visszaváltok malac-nyelvből magyarra. Szóval szerintem ezek a Gépház népek egyre rémesebbek. Először is sorsolásnapon haza se érnek este 10-ig, aztán meg éjnek évadján kirángatnak kényelmes kis vackomból, odaültetnek egy rojtos lepedőre és még mosolyognom is kell a fotózáshoz. Röff-röffff-rö-rö-röfff@&{[Đđ!!

Azért a sorsolás most is rendben ment. Remélem a Póló Ereje működni fog, és gyaloggalopp bokája hamar meggyógyul, okati úszóedzései pedig felpörögnek! Rrröfffff!

3 hozzászólás

Skam 6270 napja
Skam képe

Drága Malac, mint sorsolásügyi felügyelő!

Hát, izé... Nem látom magam a videón, pedig március 16-ára tutira van publikus edzésem. Szóval ezt így most hogy? Vagy én vagyok a figyelmetlen?

 Tiszteletem:
Skam

sepi 6270 napja
sepi képe

Basszus. Valamit én szúrtam el a lekérdezésben, vagy a copypaste-lésben, még nem tudom mit.  Van 31 ember aki nem került be a mai listába. Közűlük újrasorsolunk holnap.

Malacka 6270 napja
Malacka képe

Kedves Skam,
Alig találok szavakat... Neked teljesen igazad van, a felügyeletem alatt az utolsó 3 héten a Gépház összesen 38 embert felejtett ki a sorsolásból :o(( Azonnal intézkedtem, hogy közöttük is kisorsolódjon pótlólag pár póló, de a hiba aligha tehető jóvá. Istenem, hová lett a szakmai hitelem.. Megyek és elbújdokolok.. röff röfff röffffffffffffffff

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!