Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 54 123 512 km-t sportoltatok
foxmulder
Futás foxmulder  futott  2017-04-09-n

Edzésvégzés időpontja
2017-04-09 14:18
Edzés típusa
Babakocsis futás (edzés)
Edzésmunka ideje
00:51:09
Megtett távolság
10 km
Edzés sebessége
11.73 km/h
Edzés tempója
05:07 p/km
Edzés leírása

Egy őrülten aggódó, ideges anyuka - és ha megijed? és ha esik az eső? és ha összeütközünk valakivel? és ha lelocsolják a frissítőállomáson? és ha éhes lesz? és ha sírni fog? - szemrehányó pillantásától kísérve tökutolsóként haladtunk át a rajtvonalon, hogy aztán egy igen komoly koncentrációt igénylő szlalomverseny után 51:09-cel guruljunk át a célon.

Tényleg olyan volt, mint az aknakereső élőben. Hová lépsz, hol fér el a szekér, ki fog hirtelen arrébbszambázni, irányt váltani, stb. Jó lett volna a saját tempós szektorból indulni, de ezt kis híján "elszabotálta" Adri. Szerencsére jó sokáig elhúzódott a rajt, így volt alkalmunk még egyszer megtárgyalni, hogy nem a szíriai frontra, vagy a jugoszláv aknamezőkre viszem a gyereket, csak egy rövid kocogásra, amit eddig mindig különösebb probléma nélkül élveztünk végig. Hét és fél kilométerig azért hajtottam, hogy utolérjem a többieket, akikel együtt futottunk volna végig, de két hullámmal és két szektorral előttem indultak. Így a szakasz bőven öt perces tempón belül ment, ami a tömeg és a szűk út ismeretében szerintem egész elfogadható.

Adri aggodaloma végül szerencsére teljesen felesleges volt, az ivadék már az első kanyarban elaludt és a millió deciebellel üvöltő Highway to Hell mellett elhaladva sem zavartatta magát, a célban pedig már az addig aggódó anyuka is hálás és boldog volt, a gyerek meg még plusz másfél órát szunyált :-) (éjszaka sajnos ez nem szokása :-()

 

8 hozzászólás

janosib 2593 napja
janosib képe

Lehet, hogy néha anyukát is elvihetnéd babakocsiban futni :-))))

hadzsi 2592 napja
hadzsi képe

Atya-gatya! Mit tudsz babakocsi nélkül??? A sok úszás ezek szerint jó hatással fan a futóművekre is (meg a keringésre)! Szép volt!

foxmulder 2592 napja
foxmulder képe

Rég voltam ennyire motivált. Az edzetlenség ellenére szerintem elfogadható félmaraton lett volna ebből. (pláne babakocsi nélkül)

hadzsi 2591 napja
hadzsi képe

Babakocsi és rajtnál való szarakodás nélkül ebből vígan kinézett volna egy 1:45-ön belüli flémaraton. AZ edzetlenséget meg hagyjuk, mert esetedben nem is beszélhetünk ilyen állapotról!

foxmulder 2591 napja
foxmulder képe

Ne sérts meg, kérlek!

Abból kindulva, hogy az első 7-7 és fél kilin odapörköltem, szerintem egy szóló félmarek talán 1:40-en belül is meglett volna. :-)

Igaz, hogy nem nagyon futok hosszút, úgyhogy az állóképességgel nem vagyok tisztában én sem, de a tempó megvan. Ki tudja, ha minden szerencsésen alakul a nyáron, akkor rápróbálok az 1:39:59-re ősszel.

hadzsi 2590 napja
hadzsi képe

Megyek Veled! (Ha meg nem sértelek...)

hadzsi 2580 napja
hadzsi képe

Tomi! Nem reagáltál: most akkor nekiugrunk ősszel egy 1:40 alatti félmaratonnak? Mert ahhoz úgy érzem, hogy nem kevés gyorsító munkára lesz szükségem...:-)

foxmulder 2580 napja
foxmulder képe

Ugorjunk neki!

(én már tapasztaltam, hogy nagy volt a szám, és az látszik, hogy most nem az 1:39:59... de őszig még sok idő van, addig még felszívom magam. Egyébként is jót tenne egy kis rendszeresség)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!