Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 53 940 869 km-t sportoltatok
Sneci-ke
Bringázás Sneci-ke  bringázott  2017-06-18-n

5 / 2 értékelésből
Új edzés nézet
Edzésvégzés időpontja
2017-06-18 14:28
Edzés típusa
Normál tekerés (edzés)
Edzésmunka ideje
02:15:00
Megtett távolság
31 km
Edzés sebessége
13.78 km/h
Edzés tempója
04:21 p/km
Szintkülönbség
595 méter
Időjárás
Napos idő Napos idő, 26 fok,
Edzés leírása

Futásból hazaérve Kálmánnak bicajozni támadt kedve. Hát erőm az nem sok volt, de menjünk. Már többször meg akartuk nézni, hogy milyen a Pilisszentlászlóról Pap-rétig tartó bicikliút. Röviden: szar. Keskeny ösvény nagy kövekkel, gazzal benőve, alig lehetett bicajjal elférni, folyamtosan rugdostam a pedált. Ja, mert toltam a bicajt, menni alig bírtam, nem tekerni... max nagyon elszánt terepbicajosoknak való (nem is értem, hogy nevezhetik ezt hivatalos bicikliútnak). Egy idő után már erdei útra váltott, de az sem volt sokkal jobb minőségű. Hát bepippantam, én bizony 4 km-en keresztül nem fogom felfelé tolni ezen a vacakon a cangát. Egy kevésbé sűrű helyen átvágtunk az erdőn a közeli főútra (ezt akartuk kiváltani). Nem ment jól a tekerés egyébként, fáradtak voltak a lábaim, alig haladtam, szakadt rólam a víz, az izzadtságra jöttek a hülye bogarak, ott kóvályogtak az arcom előtt.... szóval ez nem nagyon szerettem, de remekjól káromkodtam közben. Aztán lefele lehiggadtam.

Az átlag a biciklitolásnak és az emelkedőknek köszönhetően nem igazán acélos (az első 1,3 km meg lemaradt, későn kapcsoltam be a garmint, de a biciklis kmóra mérte a távot)

 

4 hozzászólás

Bobe 2506 napja
Bobe képe

Ami nem öl meg az erősít. :) Egészségetekre!

RunKa 2506 napja
RunKa képe

Ahh, nekem azért szereztél egy kuncogós estét, bár tudom nem vicces, csak innen :) Kipróbáltátok, meg volt, soha többet erre, ennyi. Egs !

 

regenyhos 2506 napja
regenyhos képe

Jó tempóval toltad a bringát! EGS!

Tündüs 2502 napja
Tündüs képe

A kerékpártolás is edzés :) Egs!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!