Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 54 006 755 km-t sportoltatok
Liller
Futás Liller  futott  2017-12-17-n

Edzésvégzés időpontja
2017-12-17 08:05
Edzés típusa
Hosszú futás (edzés)
Edzésmunka ideje
02:38:00
Megtett távolság
31.25 km
Edzés sebessége
11.87 km/h
Edzés tempója
05:03 p/km
Szintkülönbség
375 méter
Edzés leírása

0 fok volt induláskor,így sok részen küzdöttem a fagyos utakkal.Óvatosan kellett közlekedni nagyon.

Bagod-Gógán-Egerszeghegy-Tv-torny-Jánka-Interspar-Bagod.

Folyamat izomlázam van,talán emiatt is...de...nem élvezem én ezeket a hosszúkat be kell látnom.A testemnek egyáltalán nem esett jól,a mozgásom sem teszett.A Gógán és a Tv.torny közel 6 percesben ment,ami egy maratonhoz bekell látnom gyatra.
Összegezve: Vagy lefutom a maratont,ami úgy 25 kilitől szenvedés lesz erre rátenném az összes vagyonom.DE hatalmas érzés lenne teljesíteni!
Januártól visszaveszem a futást,jó eséllyel mostanság nem leszek ennyire sem kész ekkora távot teljesíteni.
Másik,hogy a 24-en indulok és beleadok mindent,hogy fussak egy f..át.Meglátom addig még.

2 hozzászólás

Majazsóka 2330 napja
Majazsóka képe

"Fussak egy faszát..", vagy fussak egy maratont ebben a környezetben, amit "hatalmas érzés lenne teljesíteni".... ez a dilemma! Szóval f..át már jó párszor futottál életedben, ez tény, a többit nem is mondom. Ezt Neked kell eldöntened, bármelyiket is választod, tiszta szívvel nézhetsz tükörbe. Én mondjuk valószínű a f..a futást választanám, mondjuk most 10 méter FUTÁSNAK is tudnék örülni!

ikerkaszat 2330 napja
ikerkaszat képe

Drága Barátnőm micsoda dilemma! Nem vagyok egy szinten, DE! én azt gondolom, hogy maratont futni egy óriási ünnep egy futó életében (mintha a torta a sok edzésmunka lenne, a hab meg maga a maraton), és az idő szerintem mindegy. Első versenyen teljesített maratonom 2010. dec. 31. 4 óra 48 perc 7:02-es ezer, és nagyon büszke vagyok rá.  Felemelő érzés és hálás vagyok mindig azért, amit a segítők tesznek a hidegben a futókért. Egy maratonhoz olyan pszichés és fizikális állapot szükséges, ami nagyon keveseknek adatik meg. Igaz ezt a maratonfotók hozzák össze a felkészülésükben. Számomra nem kérdés:-)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!