Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 53 994 085 km-t sportoltatok
ripetti
Futás ripetti  futott  2010-08-28-n

5 / 1 értékelésből
Új edzés nézet
Edzésvégzés időpontja
2010-08-28 10:30
Edzés típusa
Magányos futás :( (edzés)
Edzésmunka ideje
00:00:00
Megtett távolság
27.1 km
Edzés sebessége
km/h
Edzés tempója
00:00 p/km
Szintkülönbség
80 méter
Időjárás
Gyenge eső Gyenge eső, 21 fok, Erős szél
Edzés leírása

Fertődi nyaralásom alatt Edzőbá felhívott és megkérdezte, hogy milyen távon indulok a Nike-n. Mondtam, hogy 30 kilin. Meghogy nem a Nike-n, hanem a Sparon. Pont egy étteremben voltunk. Leb...szott, hogy miért nem futok. Na gondoltam, jóvan b..meg, akkor futok egy kicsit. De másnap 50 fok volt. Ezért vártam még egy napot és akkor átfutottam Fertőrákosra. Végig a Fertő tó partján haladtam bringautakon. A tavat nem lehetett látni, mert a szélső 5-6 kili csupa nádas. Csak mikor már Balf és Fertőrákos között voltam , akkor láttam a vizet távolról.

Útközben betértem egy kocsmába. Amolyan falu végi kurta kocsma volt. Mikor beléptem, felderültek az arcok, mert tőlem várták az aznapi árbevétel jelentős hányadát. Nos, csalatkozniuk kellett. Csak egy pohár vizet kértem, de azért sem fizettem.

Aztán egy Hidegség nevű helyen találtam egy kutat. A kút fölé az volt írva, hogy erről a hideg forrásról kapta a helyiség a nevét. Ittam egy jót, majd miután kiegyenesedtem, akkor láttam a másik feliratot is. "Nem ivóvíz". Azonnal fájni kezdett a hasam. Szia Nóri.

Ezután már nem történt semmi érdekes. Talán a fertőzött víztől, talán mástól, de érdekes módon a talpam kezdett el fájni. A talpboltozatnál. Ez a legújabb.

A végén ráadásul elkapott a Chita nevű hurrikán és 8 kilit erős szembeszélben kellett futnom. Az utolsó szakaszon már sokszor belesétáltam.

Mindazonáltal az edzés jól illeszkedett az általános  edzéstervembe. Semmi-semmi-semmi-k..rvárasok-semmi-semmi. 

És íme az útvonal. Tényleg szép. Meg az is, hogy rávettem magam.

http://www.gmap-pedometer.com/?r=4001280

2 hozzászólás

Gebregab 4994 napja
Gebregab képe

Én csak finoman pedzegettem, hogy kicsit jobban erőltethetnéd a témát, de látom már, hogy Neked ez kell!! Ezután mindennap felhívlak és leb...lak, hogy már megint miért nem futottál (ja, hogy már mentél egy 27-est, nem baj, fussd le mégeccer, hátha jobban fog esni!)

na, és persze a távlati célokat is kijelöljük. Mit szólnál egy Bécs maratonhoz?

mjoci 4993 napja
mjoci képe

A második 27 kili sokkal jobban tud esni.:))

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!