2010.09.26 Vasárnap, 11:13:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

03:06:55

Távolság

30.06 km

Tempó

06:13 p/km (9.65 km/h)

Pulzus

Átlag
165
Minimum
0
Maximum
192

Edzésleírás

25. SPAR Budapest Maraton 30 km. Ez volt az idei célverseny. Még a tavaszi Velencei-tó körbefutásnál találtam ki, hogy ha azt túlélem, akár a 30 kilivel is megpróbálkozhatnék. És túléltem. :) Szóval neveztem és igyekeztem többet készülni rá, mint a tókerülésre. Nem volt könnyű, nem is edzettem annyit, mint szerettem volna, de azért csak eljött a verseny hete. Persze csütörtökön elkezdett fájni a torkom, aztán meg az orrom csorogni, de nem hagytam magam, szépen kúráltam magam és pihentem. Arról szó sem lehetett, hogy el se induljak.

Igazi őszi időnk volt: eső, szél sok, napsütés semmi. Igazából a hűvös, borult idővel még nem lett volna baj. Mindenesetre gyorsabban kezdtük, mint terveztük, de nekem nem is esett volna jól lassabban. Nem is voltunk olyan beszédesek Icuval, mint szoktunk. Félmarcsinál rápillantottam az órámra: majdnem PB. :) Aztán mentünk tovább, de itt már egyre jobban fájt a csípőm, meg kezdtem (át)fázni. De már alig volt egy szigetkör. Azt szépen le is toltuk. A végére minden sajgó izületem ellenére ment még egy kis hajrá. :) A célban először nagy vigyor, aztán pár perc múlva volt egy kevés örömkönny is, de hát sírni csak a győztesnek szabad. :) Köszönöm Icunak és Matyinak a kíséretet, Anyának a pozitív gondolatokat és a száraz ruhát, Apának az emlékérmet. Nem is tudom, melyiknek örülök a legjobban. :)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
03:06:55 30.06 06:13 9.65 0 0 192 165
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

9 hozzászólás

yoyo képe

yoyo 4965 napja

Azta micsoda jó kis tempót mentetek :O

Gratulálok nagyon szépen fejlődtél  az évek során,,hol van már az a kis kocogós testvérpár,akiket egy 10 kilis futáson lehagytam egyszer ;)  Most nem tudtalak volna utól érni ,az én tempómak nem volt ilyen átlaga .

Jó pihit ,és kuráld magad jobbulást.

Steve lánya 1 képe

Steve lánya 1 4966 napja

Köszömöm szépen mindenkinek a kedves szavakat! Most bizony tényleg egy kis pihi jön, pedig most jött meg igazán a lelkesedés. :)

ruti képe

ruti 4966 napja

Szép volt!

Bocsi képe

Bocsi 4967 napja

Nagyon szépen mentetek, egyenletesen, kiegyensúlyozottan. Gratulálok!

Steve képe

Steve 4967 napja

Gratulálok, sajna lekéstem arról. hogy bekéredzkedjek az éremátadáshoz, elétek futni meg most nem volt lelkierőm a teljes elázott cipőmben/gúnyámban :) ... és örülök, hogy örömet szereztem az emlékéremmel, legközelebb talán Te is ilyen távon futsz majd :)

Amatőr képe

Amatőr 4967 napja

Hú, de kemény vagy! A fejlődésed mintaértékű. Gratulálok!

mellon képe

mellon 4967 napja

Pozitiv gondolatok? H,át tudok én olyat is, de máskor is nagyon szivesen! Nagyon ügyes vagy/tok. Jó volt látni Titeket együtt a célban mosolyogva. Sajnálom h nem voltam szurkolni, de ez a fránya eső nagyon elriasztott mindentől. NAGY GRATULA!

És mi a következő cél? De előtte szigorúan egy kis pihi és gyógyulás! :)))

Edyth képe

Edyth 4967 napja

Nagyon-nagyon GRATULÁLOK!!

 Szépen eggyenletes tempóban mentél.Jó volt kicsit szurkolni nektek!!

rutharti képe

rutharti 4967 napja

Gratulálok, nagyon jól mentél!

Felszerelések

Adidas Response Cushion 17