lójer futás

2010.09.26 Vasárnap, 10:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

04:19:26

Távolság

42.2 km

Tempó

06:09 p/km (9.76 km/h)

Edzésleírás

Szóval, az úgy volt, hogy egy fallabda versenyző barátom a múlt héten felhívott, hogy fussam le vele a Spar Maratont, mert nem akar egyedül menni. Próbáltam volna finoman kisiklani, de mire kitaláltam volna valamit, megjelent a nevezésemmel és a rajtcsomaggal. Ő már futott egy pár maratont, úgyhogy jöttek tőle a lelkesítő telefonok, üzenetek, hogy megcsináljuk, fejben dől el, ha más nem kézen is becsúszunk, meg ilyesmi. Egyébként is, ha sportról van szó nagyon lelkesítő tud lenni, egy igazi sporthitler.

Az igazat megvallva, sok elmélkedésre nem maradt időm, mert rengeteg munkám volt egész héten, egyedül a nagyon klassz tésztaparti volt a ráhangolás és már ott is álltam a rajtnál.

Kényelmesen kezdtünk, félmarcsiig ment minden simán, pedig csak 3-4 perccel lett rosszabb mint a Nike-on. Olyan 24 körül éreztem egy kisebb holtpontot, de lehet,hogy csak a derekam állt be megint, mert miután az egyik frissítőnél megnyújtottam ismét visszatért belém az élet. Talán még két ilyet éreztem, azután kb 34 kilit követően, ugyan tovább lassúltam egy kicsit, már simán ment végig. Ami  meglepő, hogy ebben a fásult állapotban sokkal könnyebben futottam fel a Nyugati felüljáróra, mint a Nike-on. Az sem biztos, hogy sokkal lassabban. Utána már csak arra figyeltünk, hogy befussunk 4.20-on belül, mert az látszott teljesíthetőnek. Utána masszázs a Rudasban, otthon pedig a kisfiam kiszúrkálta a vérhólyagokat a lábamon.

Na, ez volt az első maratonom rövid története :)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
04:19:26 42.2 06:09 9.76 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

8 hozzászólás

running Laca képe

running Laca 4964 napja

Na, ha már kipihented magad, akkor hatalmas GRATULA az első maratonodhoz!! Remélem hogy még sok követi majd!!

csattogoboka képe

csattogoboka 4967 napja

Ez egy nagyon szép történet! Hihetetlenül ügyesen csináltad, nagyon büszke lehetsz magadra, és ennél csak mi vagyunk büszkébbek Rád! És remélem azért nem teljesül be Ripi jóslata- hiányoznál az ub csapatból!

Gebregab képe

Gebregab 4967 napja

Nagyon úgy néz ki, hogy ennek így kellett történnie, és baromira örülök, hogy végül így sikerült. Már csak azért is, mert lám nem volt hiábavaló a két héttel ezelőtti nyögve-nyelős derékfájós 28kili.

Nagy királyság ez, hatalmas grat!!!

mrfuci képe

mrfuci 4967 napja

Szép volt! PB az PB... :) mégha az első is :D grat!

ripetti képe

ripetti 4967 napja

Dirvító vagy Zs....kám.

Legközelebb majd az lesz, hogy "Jönnél az Ultrabalton csapatba? - Ja bocs fiuk és egyéniben megyek. Egy barátom benevezett"

Gratulálok ehhez az egészhez. Úgy tűnik, hogy tényleg a tett halála az okoskodás. Neki kell menni azt jóvan. De azért én látok még benned egy 1:35-öt. Maratonon is. Majd kihozzuk, ne aggódj!

Noncsa képe

Noncsa 4967 napja

ÓRIÁSI, hatalmas gratula!!:))

Pierre képe

Pierre 4967 napja

Gratulálok! Szép volt!

mjoci képe

mjoci 4967 napja

Gratulálok az elsö maratonodhoz. Szép teljesitmény.

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!