Atomic22 futás

2010.09.26 Vasárnap, 11:06:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

00:56:50

Távolság

10 km

Tempó

05:41 p/km (10.56 km/h)

Edzésleírás

Spar Budapest maraton váltóban. 10 km 56:50 PB 
Csabi (globtrekker79), Adrienn, Kata (buoczka) , Máté alkotta csapatban másodikként vettem át az ekidien-t Csabitól. Elromlott a pulzusmérőm ezért nélküle indultam (tudom Galagyuri, már régóta mondod, hogy nélküle kéne :)) Sokat filóztam miben fussak, mert 10 percenként változott az idő. Végül normál szerelésben vágtam neki póló, r.nadrág, félig elázva. Elején Évi és Gábor buzdított és végig ismeretlenek. Most úgy éreztem több szurkoló volt mint 3 hete a Nike-n. 6:05 ös kilóméterekkel akartam féltávig menni, onnan pedig ami jön.. Nem volt pontos infóm, honnan indultam ezért a 13-as km jelzőtől kezdtem figyelni az időt. Első 2,4 km 6:05, gondoltam ez így jó, így terveztem. Következő kettő 6:00 lett, sebaj lesz tartalék és jól bírom. Ezután kezdet erősődni az eső és a szél, de megdöbbentő 5:50-es 2 km következett. Éreztem, hogy jól megy, nem kell lassítani csak tartani a tempót. Az a tudat, hogy mi van mögöttem edzésben mgabiztossá tett. Forduló, 2 gitáros remek zenéje és cipőfűző kötés foglalt le. Ehhez képest 5:40-es tempóban mentem. Nem akartam hinni a szememnek. 6 alatt vagyok és gyorsítani akarok és nem merevednek a vádlik... Megint kikötödött a cipőfűzőm, de már így fogok befutni... 5:25-ös tempóban fejeztem az utolsó 1 et. Utolsó 500-on jött ki az egész hét, jó hogy egyedül voltam akkor és addig... Adrienn vite a bokaékszerem, én meg futottam a kocsimig. Eldöntöttem elöre, így hát mégha jelképes is, ezt az eredményemet a héten elhunyt kollégánk, Horváth Anita lelki üdvösségére ajánlom.
Megint azt adta a futás, amiért megszerettem. Barátok, kollégák, ismerősök, ismeretlen emberek, lelki és fizikai megtisztulás. Megint csak folyt köv.... 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:56:50 10 05:41 10.56 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

3 hozzászólás

Benyus képe

Benyus 4965 napja

tök jól csinálod, hogy ilyen fokozatosan, de biztosan fejlődsz! grat!

globetrekker79 képe

globetrekker79 4966 napja

Gratulálok! A felkészülésed és a kivitelezés példa lehet mindenkinek, aki a fejébe veszi, hogy futó akar lenni! Hajrá tovább, a novemberi Balatont meg beszéljük meg!

galagyuri képe

galagyuri 4966 napja

GRATULALOK! Te is nagy mintaja vagy annak, hogy valaki hogyan lesz egyre jobb es jobb futo! 1 oran beluli 10km!! Ez mar valami! Örülök a sikerednek, megérdemled, és annak is, hogy találtál valamit a futásban!

 

A pulzusmerot vidd nyugodtan, csak versenyen nem erdemes ra hallgatni. Na es a cipofuzo.......abban meg van tartalek is! :o)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!