maris83 bringázás

2017.05.27 Szombat, 10:07:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

07:07:46

Távolság

180.4 km

Tempó

02:22 p/km (25.30 km/h)

Edzésleírás

IV. BalatonMan kenese - Speciál táv

Az órám vmiért csak 173,1 km-t mért. Nem tudom, hol az igazság. remélem a hivatalos táv a jó. :)

Bevallom, inkább 6:30 körüli időre számítottam, szóval nem vagyok vmi elégedett az időmmel. Mentségemre legyen mondva iszonyatosan megszenvedtem a folyamatos erős széllel és ezzel voltak még így páran. Aztán ott volt a fürdőruha alsóm varrása, ami elég hamar elkezdett nyomni masszívan, így a 2. kör után a toitoiban megszabadultam tőle. :) A frissítést az elején elég visszafogottan kezdhettem, ugyanis 60 km tájt majdnem leszédültem a bringáról, annyira elhagyott minden erőm. Szerencsére egy koffeines gél és egy jó cukros iso helyretett. Így onnantól már megint csak a szél és a fájdalmaim zavartak. :) Szerencsére Laci bá 2x is nyakmasszázsban részesített, ami nagyon kellett, mert elég hamar fájdogálni kezdett, akár hogy is fogtam a kormányt. Amúgy még egy darabig könyököltem is, pedig az rám nem jellemző. Egy idegen csávó a szomszéd asztaltól bekent naptejjel, mert nálunk pont nem volt, szóval nagyon fullos volt az ellátás. A sós vajas kenyérről és a savanyú uborkáról nem is beszélve. :)

https://mysports.tomtom.com/service/webapi/v2/activity/perm_TishEufjTaUaaAGK5z1KNsJwmcqB1suCHYR0gqXiQkixQLBMs_7pQxK1PKrCnZxYf-bIdImPMtPe6Uq7T2xnIA?format=html

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
06:29:00 180 02:10 27.76 0 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

4 hozzászólás

maris83 képe

maris83 2509 napja

Nem vagyok vmi nagy szaki. jó lenne helyben vki aki csak rám néz a bringán és megmondja a megfejtést. :)

Trois képe

Trois 2509 napja

Próbálgasd szerintem, midig csak egy kicsit hozd előrébb, lehet azon a fél centin múlik..

Nekem a váz túl nagy, így a nyereg csutkán hátul van, de így éppen jó lett, előtte ha előrébb jött volt hogy csúnyán megfájdult a nyakam, csuklóm... most lekopogom, azzal nincs már gond... :-)

maris83 képe

maris83 2524 napja

Köszi! Te még ügyibb vagy! :)

Igen, én is megszenvedtem sokkal jobban az idei pályával, mint a tavalyival. Tavaly csak egy nagyobb emelkedő volt, nem fújt a szél, de az útminőség sem volt vmi jó. Idén viszont mintha minden irányból fújt volna a szél, csak épp hátulról nem. Az én órám 1183 m szintet mért, ami nem kevés. Nem volt annyira feltűnő, de így már érthető, hogy miért nem haladtam. :)

Igen, lehet, hogy a beállításon még lehetne javítani. Úgy tűnt, hogy nagyon előre kell nyúlnom a kormányon. Bár ha be vagyok dőlve, de közben az utat is nézem a nyakam így is úgy is megnyeklik. A helyi szervizekben nem nagyon értenek a beállításhoz, szóval nem igazán tudom, hogy ki tudná nekem ezt pontosan belőni, hogy jó legyen.

Trois képe

Trois 2525 napja

Gratula! Nagy menet volt! Ügyi vagy! :-)

A szél tényleg brutál volt, adta rendesen. Nekem így az ideji pálya nehezebbnek tűnt, mint a régi (még a polir utat leszámítva is.. :-)).

Én az órával 1000 m felett mértem a szintet, a Strava korrekcióval 1300 méter körül számolt.. de az tuti, hogy a régi pályában nem voltak ilyen emelkedők (hosszú de alattomos... :-)).

A nyerged jól be van állítva? Nekem egyszer akkor volt ilyen, mikor a nyereg hátracsúszott és majd leszakadt a nyakam meg a csuklóm a tekerés után... hosszún jobban kijön szerintem még néhány cm elcsúszás is...

 

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!